Ανασκόπηση 2014!

review
Το 2014 ήταν για το Insurance Manager η καλύτερη έως τώρα χρονιά! Προχωρήσαμε πολύ  και  αναπτύξαμε ένα ασφαλιστικό λογισμικό, ικανό να καλύψει από ένα μικρό χαρτοφυλάκιο (έκδοση freelance) μέχρι και τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά πρακτορεία (έκδοση Agent)!

Δείτε λοιπόν τι κάναμε το 2014!

 

Γέφυρες!

Στις γέφυρες προστέθηκε η δυνατότητα εισαγωγής πακέτων και δεδομένων, πέρα από τον κλάδο οχημάτων, και  για όλους τους κλάδους, εφόσον βέβαια το υποστηρίζει η ασφαλιστική εταιρεία. Πιο αναλυτικά, προστέθηκαν οι παρακάτω κλάδοι:

Πυρός, Σκαφών, Ζωής, Μεταφορών, Νομικής Προστασίας, Οδικής Βοήθειας, Προσωπικού Ατυχήματος, Αστικής Ευθύνης

Μέσα στο 2014, δημιουργήσαμε Γέφυρες με 10 επιπλέον ασφαλιστικές εταιρείες  κι έτσι, κάθε χρήστης του  Insurance Manager έχει γέφυρες για 35 συνολικά ασφαλιστικές εταιρείες, αρκεί να διαθέτει ενεργό συμβόλαιο συντήρησης!

 

Αναβαθμίσεις

Το 2014 ήταν μια χρονιά γεμάτη αλλαγές για τον ασφαλιστικό κλάδο, κυρίως με τις  Πράξεις 30 & 31/2013 της ΤτΕ  και το  Insurance Manager δεν είχε παρά να προσαρμοστεί στις αλλαγές αυτές. Έτσι εισάγαμε 2 νέες λειτουργίες, τη δυνατότητα μετατροπής ενός ειδοποιητηρίου σε ανανεωτήριο ασφαλιστικό συμβόλαιο με το πάτημα ενός κουμπιού και τη δυνατότητα εκτύπωσης αθεώρητων αποδείξεων (για τις προκαταβολές στις προστάσεις συμβολαίων και για τις εισπράξεις από ασφαλειομεσίτη) βάσει των οδηγιών της  ΤτΕ.

 

Μερικές ακόμα αναβαθμίσεις:

  • Πυραμίδα συνεργατών απεριόριστων επιπέδων
  • Πληρέστερο reporting με αναζήτηση συμβολαίων ανά ημ. εξόφλησης, συγκεντρωτικές λίστες με ακυρωμένα, νέα και ανασχεδιασμός της εικόνας συνεργάτη, ασφαλιστικής, προμηθευτή και πελάτη.
  • Αλλαγή ασφαλειομεσίτη και αλλαγή χρέωσης μεικτών ασφαλίστρων σε ήδη υπάρχοντα συμβόλαια.
  • Δυνατότητα είσπραξης επιπλέον ασφαλίστρων από τον πελάτη, κατά την είσπραξη συμβολαίου
  • Δημιουργία Φόρμας εσόδων
  • Γέφυρα επιπλέον εταιρείες μαζικής αποστολής SMS
  • Δυνατότητα εξόφλησης συμβολαίων από τον πελάτη και ταυτόχρονη εξόφλησή στην ασφαλιστική εταιρεία στη φόρμα της ταχυπληρωμής.
  • Αντιγραφή συμβολαίου σε περίπτωση που ένας πελάτης αλλάξει ασφαλιστική εταιρεία
  • Νέες δυνατότητες στις λειτουργίες διαχειριστή, όπως μαζικές διορθώσεις λανθασμένων καταχωρήσεων, διαγραφή προτάσεων και πρόσθετων πράξεων κ.α.

 

Τέλος, προστέθηκε το ιστορικό εκδόσεων (Μενού/Βοήθεια/Ιστορικό Εκδόσεων), όπου μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά κάθε αναβάθμιση, διορθώση ή αλλαγή πραγματοποιούμε στο Insurance Manager!

 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε επαγγελματία της ασφάλισης ένα πλήρες ασφαλιστικό λογισμικό απλό και εύκολο στη χρήση!

 

Blog / Website

 

Δεν ήταν μόνο οι αναβαθμίσεις ωστόσο που κάνουν το Insurance Manager να ξεχωρίζει.

Τον Μάρτιο του 2014 ξεκίνησε εκ νέου να λειτουργεί το blog του Insurance Manager! Το περιεχόμενο ποικίλει από νέα για τις αναβαθμίσεις του προγράμματος μέχρι customer stories και από απόψεις μέχρι tips και eBooks!

Ξεκινήσαμε με ένα post κάθε Πέμπτη και με το νέο έτος θα ανεβάζουμε και ένα ακόμη κάθε Τρίτη!

 

Τον Σεπτέμβριο ανανεώσαμε και την ιστοσελίδα και το blog του Insurance Manager,  ώστε να είναι πιο σύγχρονο, πιο απλό και πιο καλαίσθητο!

 

 

Άλλες Αλλαγές!

Καταργήσαμε την demo έκδοση, έτσι αν κάποιος ενδιαφέρετε να  αποκτήσει το Insurance Manager, το αποκτά για 30 ημέρες δοκιμαστικά χωρίς καμία επιβάρυνση ή δέσμευση και αποφασίζει μετά για την αγορά!

 

Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από άλλα προγράμματα σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει το Insurance Manager !

 

Το 2014 ήταν μία άκρως παραγωγική χρονιά πολλές αλλαγές! Ωστόσο, τα καλύτερα έρχονται το 2015!

 

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας για επιλογή τους!

 

 

Insurance Manager

Απλό. Εύκολο. Ολοκληρωμένο!

 

 

Τις βασικότερες αναβαθμίσεις και ό,τι νέο για το Insurance Manager θα τα βρείτε στο blog μας!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − 4 =