Νέες Αναβαθμίσεις Insurance Manager!

Empty boardΤο 2014 υπήρξε για το Insurance Manager μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις και μεγάλες αλλαγές, όμως καταφέραμε τον μεγαλύτερό μας στόχο: Να δημιουργήσουμε το πλέον ανταγωνιτικό ασφαλιστικό λογισμικό της αγοράς!

Το Insurance Manager και το 2015 συνεχίζει τις αναβαθμίσεις και τις βελτιώσεις με στόχο μας αυτή τη φορά να προσφέρουμε στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Ελλάδας επιπλέον δυνατότητες και ακόμη υψηλότερες υπηρεσίες!

 

Οι πρώτες βελτιώσεις που πραγματοποιήσαμε τη νέα χρονιά αφορούν την προσθήκη πεδίων στα συμβόλαια διαφόρων κλάδων!

Πιο αναλυτικά:

 Στον Κλάδο Πυρός προστέθηκαν τα πεδία  Κεφάλαιο Περιεχομένου και Κεφάλαιο Κτιρίου

 Στον Κλάδο Οχημάτων προστέθηκε το πεδίο Έδρα

Στον Κλάδο Ζωής τα πεδία Θέση-Δωμάτιο,  Ποσό Απαλλαγής και Ετήσια/Ανά Πληρωμή Απαλλαγή

 

Τέλος, προχωρήσαμε σε μικρές αλλαγές για την καλύτερη οργάνωση του ασφαλιστικού σας χαρτοφυλακίου:

 

Στις φόρμες Παραγωγή Γραφείου και Διαγραφή Συμβολαίων έχει προστεθεί πλέον η στήλη ασφαλειομεσίτης και επιπλέον στη φόρμα Παραγωγή Γραφείου μπορείτε να βλέπετε τα ετησιοποιημένα καθαρά ασφάλιστρα καθώς και να αναζητάτε αναδρομικά Νέα και Ακυρα συμβόλαια.

 

Το Insurance Manager παρέχει μια πληθώρα δυνατοτήτων και μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγή σας! Κάθε μήνα πραγματοποιούνται αναβαθμίσεις, τις οποίες οι χρήστες μπορούν να βλέπουν στην Καρτέλα Ιστορικό Εκδόσεων.

 

Όσο για τους μη χρήστες του Insurance Manager σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν για 30 ημέρες  ένα πρόγραμμα για ασφαλιστές και ασφαλιστικά πρακτορεία που θα σας λύσει τα χέρια!

 

Περιηγηθείτε στο blog μας για περισσότερα!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 − 1 =