5 εργαλεία που χρειάζεται ένας ασφαλιστικός σύμβουλος

toolsΗ δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου απαιτεί χρόνο για να είναι με τους πελάτες του. Η εξοικονόμηση γίνεται πιο απλή όταν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία. Στο Insurance Manager συγκεντρώσαμε όλα αυτά που χρειάζεται ένας ασφαλιστικός σύμβουλος και σας παρουσιάζουμε μερικά χρήσιμα εργαλεία και πως θα σας βοηθήσουν στη δουλειά σας!

 

CRM (Customer Relationship Manager)

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πελατών που προσφέρει μία πλήρη εικόνα για κάθε πελάτη σας είναι απαραίτητο. Η πληροφόρηση που σας παρέχει είναι το κλειδί για να κλείσετε μία πώληση. Κάθε τι που έχετε μάθει από τον πελάτη σας θα είναι καταχωρημένο και θα έχετε πρόσβαση σε αυτό με ένα απλό click κι έτσι θα είναι πιο εύκολο να βρείτε τι ασφαλιστικές καλύψεις  έχει ανάγκη! Φανταστείτε τις δυνατότητες…

 

Website

Οι δυνατότητες που σας προσφέρει μια δυναμική online παρουσία είναι εκπληκτικές. Για να εξασφαλίζετε περισσότερες  πωλήσεις πρέπει να είστε εξωστρεφής. Σίγουρα στοχεύετε και σε νέους ηλικιακά πελάτες, εξοικιωμένους με το διαδίκτυο, οι οποίοι είναι πιθανό να κάνουν μία διαδικτυακή έρευνα για εσάς. Δεν θα ήταν καλό να σας αναζητήσει κάποιος και να μη μπορεί να σας βρει. Ένα site προσφέρει περισσότερο κύρος και η δημιουργία του είναι εξαιρετικά απλή, αφού υπάρχουν πολλά εργαλεία για τη δημιουργία ιστοσελίδων και μάλιστα χωρίς να σας στοιχίσουν μια περιουσία.

 

Απομακρυσμένη Πρόσβαση

Όλοι έχουμε έναν υπολογιστή στο γραφείο και έναν στο σπίτι, πολλοί από εμάς έχουν και ένα laptop ή tablet. Η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε στοιχεία που αφορούν τη δουλειά σας από τον υπολογιστή του σπιτιού σας ή το tablet σας είναι απαραίτητη. Για παράδειγμα σκεφτείτε ότι όπως έχετε πρόσβαση στο email σας από οπουδήποτε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στον υπολογιστή του γραφείου σας από το σπίτι.

 

Εργαλεία Marketing

Με την έννοια εργαλεία marketing εννοούμε κυρίως email marketing. Παρότι είναι αρκετά σύνηθες να λαμβάνουμε emails και είναι πολλές οι φορές που τα προσπερνάμε, μπορούν να έχουν θεαματικά αποτελέσματα. Κυρίως γιατί υπενθυμίζουμε στους υπάρχοντες πελάτες μας ότι είμαστε ενεργοί και στη διάθεσή τους, αλλά και γιατί μαθαίνουν το όνομά μας ακόμη περισσότεροι!

Ένα διμηνιαίο newsletter με πράγματα που συμβαίνουν στην ασφαλιστική αγορά και αφορούν τους ασφαλιζόμενους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα!

Επίσης, έχουμε γράψει και παλαιότερα για SMS marketing και τις δυνατότητες του!

 

Λογισμικό

Έχουμε ξαναπεί γιατί χρειάζεται ένα ασφαλιστικό λογισμικό, κυριώς είναι γιατί θα σας προσφέρει την οργάνωση που χρειάζεστε και θα εξοικονομήσετε τον τόσο απαραίτητο χρόνο για να τον αφιερώσετε στους πελάτες σας.

Φυσικά θα σας αναφέρουμε το Insurance Manager, αφού είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου ασφαλιστικού πρακτορείου, περιλαμβάνει πολλά από τα παραπάνω και προσφέρει τη δυνατότητα για απομακρυσμένη πρόσβαση!

 

Δείτε εδώ εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε δωρεάν και κάνουν τα παραπάνω!

 

Δοκιμάστε το Insurance Manager δωρεάν με ένα click!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + four =