Αναβαθμίσεις Φεβρουαρίου!

update2Το Insurance Manager συνεχίζει να εξελίσσεται για να σας προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες για τη διαχείριση του ασφαλιστικού σας γραφείου. Οι σημαντικότερες αλλαγές του Φεβρουαρίου έρχονται στην παραμετροποίση, όπου πλέον υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στον υπολογισμό των προμηθειών.

Πιο αναλυτικά, μέχρι τώρα το insurance Manager σας επέτρεπε μία προμήθεια ανά πακέτο καλύψεων, ενώ με τη νέα αναβάθμιση έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε διαφορετική προμήθεια (εισερχόμενη και εξερχόμενη) σε κάθε κάλυψη πακέτου.

 

Επιπλέον, στην παραμετροποίηση πακέτων η εύρεση των καλύψεων του κλάδου γίνεται ακόμη πιο γρήγορη με τις
καλύψεις να καταχωρούνται αυτόματα με τις γέφυρες, εφοσον αυτό υποστηρίζεται από την ασφαλιστική εταιρεία.

 

Η επόμενη αλλαγή αφορά τον τρόπο παράδοσης ενός ασφαλιστικού συμβολαίου. Μέχρι τώρα οι επιλογές ήταν παράδοση στον πελάτη ή στον ασφαλιστή, με τη νέα ανάβαθμιση ο τρόπος παράδοσης είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος.

Για παράδειγμα, επιλέγοντας Παράδοση από ην καρτέλα συμβολαίου, μπορείτε να επιλέξετε παράδοση με ΕΛΤΑ, με αντικαταβολή κ.ο.κ., όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύρετη

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύρετη

Η παραμετροποίηση του τρόπου παράδοσης γίνεται από την καρτέλα Παράμετροι-Βοηθητικά Αρχεία-Τρόποι Πράδοσης.

 

Στο Insurance Manager αναβαθμίζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς το πρόγραμμα για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Για να δείτε προηγούμενες αναθμίσεις κάντε κλικ εδώ!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 11 =