Πασχαλινό Marketing

EasterΗ εορταστική περίοδος του  Πάσχα αποτελεί μία καλή ευκαιρία για επικοινωνία με τους πελάτες σας. Ευχηθείτε  χρόνια πολλά και υπενθυμίστε στους πελάτες σας ότι είστε ενεργός και δίπλα τους για ό,τι χρειάζονται!

 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, ένα SMS ή ένα email για χρόνια πολλά είναι ο πιο απλός τρόπος για να υπενθυμίσετε στους πελάτες σας τη παρουσία σας. Αν όμως μιλήσουμε για τους καλούς σας πελάτες, όσους έχετε αναπτύξει φιλικές σχέσεις ή αποτελούν σημαντικό κομμάτι της παραγωγής σας, θα ήταν προτιμότερο να ευχηθείτε χρόνια πολλά με κάτι πιο προσωποποιημένο από ένα SMS, όπως για παράδειγμα ένα τηλεφώνημα.

 

Ένας άλλος τρόπος είναι η επικοινωνία με email. Διαχωρίστε τους πελάτες σας με βάση το φύλο ή την ηλικία, το αυτοκίνητο που οδηγούν ή την περιοχή όπου ζουν και στείλτε, εκτός από τις ευχές σας, ένα άρθρο που πιστεύετε ότι θα τους ενδιέφερε. Σίγουρα κάτι ανεξάρτητο από την ασφάλιση, ένα παράδειγμα είναι ένα κείμενο με πασχαλινά έθιμα ανά την Ελλάδα.

 

Αυτό που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του πελάτη σάς δίνει την ευκαιρία να γίνετε σημείο αναφοράς.

 

Η εορταστική περίοδος δεν είναι μόνο ευκαιρία για ευχές αλλά είναι μία πολύ καλή περίοδος για δημόσιες σχέσεις. Το Πάσχα είναι η πρώτη περίοδος της άνοιξης με καλό καιρό και ανεβασμένη διάθεση λόγω διακοπών. Οι περισσότεροι αλλάζουμε παραστάσεις και είμαστε πιο χαλαροί. Γνωρίστε κόσμο και μαζέψτε κάρτες τηλέφωνα ή emails!

 

Ένας ασφαλιστικός σύμβουλος δεν είναι υπάλληλος να έχει συγκεκριμένες ημέρες και ώρες εργασίες, αυτό έρχεται με τα θετικά και τα αρνητικά του. Ο ελεύθερος χρόνος είναι σπάνια πραγματικά ελεύθερος, αφού πάντα αναζητάτε ευκαιρίες δικτύωσης και νέους πελάτες.

 

Το Πάσχα λοιπόν, που όλοι είμαστε πιο χαλαροί, μπορείτε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και εν δυνάμει πελάτες σας. Τα τελευταία χρόνια οι συζητήσεις περί δουλειάς και επαγγελματικών είναι συνηθισμένες και αυτό είναι υπέρ σας. Δεν εννοούμε να γίνεστε κουραστικοί, ούτε οι συζητήσεις σας να είναι μόνο γύρω από την ασφάλιση, σίγουρα πρέπει κι εσείς να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, αλλά φροντίστε να αρπάζετε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται να μιλήσετε για τη δουλειά σας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =