Αναβαθμίσεις Insurance Manager

updatesΚάθε μήνα στο Insurance Manager πραγματοποιούνται αναβαθμίσεις, ώστε να παρέχουμε στον σύγχρονο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ό,τι χρειάζεται.

 

Οι τελευταίες αναβαθμίσεις έχουν να κάνουν με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων και νέων πεδίων σε διάφορες φόρμες.

 

Πιο αναλυτικά, πλέον μπορείτε να απενεργοποιείτε ασφαλιστικές εταιρείες, πελάτες και ασφαλειομεσίτες, ώστε να μην εμφανίζονται στις φόρμες που περιέχουν λίστα τους.

 

Στις παραμέτρους μπορείτε να εισάγετε νέους τρόπους παράδοσης και στις φόρμες σας δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης με τον τρόπο είσπραξης.

 

Αλλαγές πραγματοποιήσαμε και στις καλύψεις, όπου πλέον στην παραμετροποίηση πακέτου προστέθηκε η δυνατότητα γρήγορης εύρεσης καλύψεων και κλάδου, ενώ οι καλύψεις περνιούνται στα πακέτα μέσω των γεφυρών (εφόσον το υποστηρίζει η ασφαλιστική εταιρεία).

 

Επιπλέον, προστέθηκε η δυνατότητα απόδοσης προμήθειας ανά κάλυψη πακέτου και σε εισερχόμενες και σε εξερχόμενες προμήθειες.

 

Οι τελευταίες αναβαθμίσεις του προγράμματος αφορούν και την προσθήκη νέων πεδίων στη καρτέλα πελάτη. Ενδεικτικά, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, τα νέα πεδία είναι ΑΜΚΑ, Αριθμός ταυτότητας με ημερομηνία και αρχή έκδοσης, ασφαλιστικός φορέας και αριθμός μητρώου.

Κάντε click στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Κάντε click στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

 

Έτσι, έχετε ακόμη πιο ενημερωμένη βάση για τον κάθε πελάτη σας!

 

Επιπλέον, τα πεδία Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης και Οικογενειακή κατάσταση είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα για να μπορείτε να τα ενημερώνετε με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε.

 

Νέες προσθήκες πεδίων είναι  το Όνομα Πατρός στη φόρμα Πελάτες, καθώς και το Ποσοστό Συμμετοχής στην φόρμα των Συμβολαίων.

 

Κάθε μήνα πραγματοποιούνται αναβαθμίσεις και βελτιώσεις του Insurance Manager, τις οποίες οι χρήστες μπορούν να βλέπουν αναλυτικά στην καρτέλα βοήθεια, επιλέγοντας Ιστορικό Εκδόσεων.

 

Περιηγηθείτε στο blog μας για περισσότερα!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 3 =