Φόρμα Κατανομής Πελατών

 

best-practiceΤο Insurance Manager είναι ένα ασφαλιστικό λογισμικό,το οποίο καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες ενός ασφαλιστικού γραφείου, όπως καταχωρήσεις συμβολαίων και πελατών, εισπράξεις, πληρωμές κτλ. Ένας ασφαλιστικός σύμβουλος όμως έχει ανάγκη από πολλά περισσότερα, όπως χρήσιμο reporting και στατιστικά.

 

Η Κατανομή Πελατών  είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στον χρήστη του Insurance Manager να δει ποιοι είναι οι πελάτες του γραφείου, οι οποίοι κάνουν ορισμένο τζίρο και η συνεργασία μαζί τους έχει ορισμένη χρονική διάρκεια.

 

Κατανομή πελατών ανά χρονική διάρκεια

Με την κατανομή πελατών ανά χρονική διάρκεια μπορούμε να αναζητήσουμε τους πελάτες με βάση τη χρονική διάρκεια όλων των συμβολαίων τους. Στο παράδειγμα που φαίνεται στην εικόνα, εμφανίζονται οι πελάτες οι οποίοι έχουν συμβόλαια (και ανανεώσεις) με διάρκεια μεγαλύτερη των 24 μηνών και εμφανίζεται ο αριθμός των συμβολαίων και η χρονική διάρκεια τους σε μήνες.

 

Γνωρίζοντας ποιοι είναι οι πελάτες μας με μακροχρόνια συνεργασία έχουμε τη δυνατότητα να τους επιβραβεύσουμε, να τους ευχαριστήσουμε ή και να τους ζητήσουμε συστάσεις!

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη.

 

Κατανομή πελατών ανά τζίρο

Η κατανομή πελατών ανά τζίρο αντίστοιχα μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε όλους τους πελάτες που έχουν τζίρο μικρότερο ή μεγαλύτερο από ένα ορισμένο ποσό. Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε πως εμφανίζονται τα αποτελέσματα της κατανομής πελατών ανά τζίρο (στην συγκεκριμένη περίπτωση τζίρο μικρότερο των 2000€).

 

Το χαρτοφυλάκιο ενός ασφαλιστικού γραφείου μπορεί να επεκταθεί ή με νέους πελάτες ή με νέα συμβόλαια σε υπάρχοντες πελάτες. Μέσα από το Insurance Manager και την Κατανομή Πελατών μπορούμε να  βρούμε τους πελάτες με χαμηλό χαρτοφυλάκιο ώστε να είναι δυνατόν με cross-selling να ενισχυθεί η σχέση μας μαζί τους.

 

Τα αποτελέσματα της κάθε αναζήτησης, ανεξάρτητα από την επιλεγμένη κατανομή, μπορείτε είτε να τα αντιγράψετε στο excel για να τα επεξεργαστείτε καλύτερα είτε να επιλέξετε αποστολή μαζικών SMS.

 

Τα πλεονεκτήματα ενός ασφαλιστικού λογισμικού έναντι μίας απλής βάσης δεδομένων για την καταχώρηση των πελατών και συμβολαίων είναι το reporting και εξειδικευμένες λειτουργίες για να γίνει η δουλειά σας πιο απλή και να εξοικονομείτε χρόνο. Αξιοποιήστε σωστά κάθε λειτουργία που σας προσφέρει το ασφαλιστικό σας λογισμικό και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!

 

Περιηγηθείτε στο blog μας για περισσότερα!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − five =