Αναβαθμίσεις Ασφαλιστικού Λογισμικού

updatesΤο Insurance Manager  είναι ένα ασφαλιστικό λογισμικό, που έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει ευκολία στην καθημερινή διαχείριση ενός ασφαλιστικού γραφείου/πρακτορείου.

 

Κάθε μήνα πραγματοποιούμε αναβαθμίσεις, αλλαγές και διορθώσεις, ώστε να γίνεται ακόμη πιο λειτουργικό. Οι τελευταίες αλλαγές αφορούν τη χρηστικότητα του Insurance Manager και είναι οι παρακάτω:

 

Στις φόρμες Συμβόλαια, Προτάσεις και Πελάτες, προστέθηκε κουμπί ανανέωσης, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να έχει άμεση εικόνα κάθε αλλαγής που πραγματοποιείται και επηρεάζει μία από τις παραπάνω φόρμες. Παράλληλα η ανανέωση της εικόνας κάθε φόρμας θα γίνεται αυτόματα, όταν οι φόρμες γίνονται ενεργές.

 

Στην εφαρμογή Agent υπάρχει διαθέσιμη έκδοση readonly, η οποία επιτρέπει στους συνεργάτες σας να βλέπουν τη βάση και την δική τους παραγωγή, χωρίς να έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν αλλαγές.

 

Βασική μας προτεραιότητα είναι το Insurance Manager να μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμη και ο χρήστης που δεν είναι πλήρως εξοικειωμένος με τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 

Επιπλέον αλλαγές και διορθώσεις:

Προστέθηκε η δυνατότητα διαγραφής ειδοποιητηρίων χωρίς να έχουν λήξει, από τη φόρμα Οριστική Λήξη Συμβολαίων

Στην εικόνα ασφαλειομεσίτη προστέθηκε η στήλη ημερομηνία εξόφλησης

Προσθήκη πληροφορίας μεικτών ασφαλίστρων στη φόρμα πληρ. εξερχ. Προμήθειας

 

Τέλος, η ανανέωση των ειδοποιητηρίων μπορεί να γίνεται μαζικά και από τη φόρμα Ανανεώσεις Συμβολαίων.

Οι ενεργοί χρήστες μπορούν να βλέπουν όλες τις αναβαθμίσεις/διορθώσεις στην καρτέλα Βοήθεια, επιλέγοντας Ιστορικό Εκδόσεων.

 

Το Insurance Manager είναι το ασφαλιστικό λογισμικό που κάνει τη δουλειά σας απλή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το δοκιμάσετε δωρεάν!

 

Περιηγηθείτε στο blog μας για περισσότερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 1 =