Καλύτερο Marketing με το ασφαλιστικό σας λογισμικό

Ανάμεσα σε όλα όσα πρέπει να κάνει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος είναι και το marketing. Marketing σημαίνει ότι έχετε γνώση των πελατών σας, έχετε κάνει μία κατηγοριοποίηση για να μπορείτε να εφαρμόσετε διαφορετικές τεχνικές σε κάθε ομάδα.

 

Το ασφαλιστικό λογισμικό  Insurance Manager σας επιτρέπει να έχετε ομάδες πελατών ώστε η βάση δεδομένων σας να είναι πιο ποιοτική και να εξάγετε reports με δικά σας κριτήρια.

 

Πως γίνεται η Ομαδοποίηση

 

 

Αρχικά, πρέπει να δημιουργήσετε τις ομάδες πελατών που επιθυμείτε. Αυτό γίνεται εύκολα από την καρτέλα Παράμετροι-Βοηθητικά Αρχεία-Πελάτες-Ομάδες Επαφών.

Μπορείτε να δείτε τις ομάδες των επαφών σας και να ορίσετε ομάδα σε έναν πελάτη από την καρτέλα πελάτη. Με την διόρθωση και επιλέγοντας την αντίστοιχη Ομάδα Επαφών, καταχωρείτε στον πελάτη σας την ομάδα που επιθυμείτε πατώντας το βελάκι και στη συνέχεια αποθήκευση. Να σημειωθεί ότι ένας πελάτης μπορεί να ανήκει σε πάνω από μία ομάδες.

 

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

 

 

Το  σημαντικότερο κομμάτι είναι το πώς εξάγετε αυτά τα στοιχεία και οι επιλογές σας είναι ή μαζική αποστολή SMS ή αντιγραφή σε φύλο εργασίας excel.

 

Στην καρτέλα Τα εργαλεία μου-Λίστες-Αναζήτηση πελατών κατά ομάδες μπορείτε να επιλέξετε τις ομάδες που θέλετε να εμφανιστούν για να έχετε τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Στα δύο εικονίδια που φαίνονται στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να επιλέξετε είτε εκτύπωση για να στείλετε SMS είτε αντιγραφή και να ανοίξετε ένα φύλο εργασίας excel, όπου μπορείτε να επικολλήσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα στοιχεία και να τα αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε, όπως για παράδειγμα αποστολή email.

 

Η Ομάδες επαφών σας βοηθούν να έχετε την κατηγοριοποίηση που θα είναι η βέλτιστη για εσάς, ώστε να κάνετε στοχευμένες ενέργειες marketing, όπως για παράδειγμα αποστολή newsletter σε πελάτες της γενιάς Υ.

 

Περιηγηθείτε στο blog μας για περισσότερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − thirteen =