Νέα του Insurance Manager!

updatesΚάθε μήνα στο Insurance Manager πραγματοποιούμε αναβαθμίσεις και βελτιώσεις για να προσφέρουμε στους σύγχρονους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ακόμη πιο λειτουργικό ασφαλιστικό λογισμικό.

 

Για τον Ιούνιο πραγματοποιήσαμε αλλαγές που κάνουν το πρόγραμμα ακόμη πιο εύχρηστο και δίνουν στον σύγχρονο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ακόμη περισσότερες δυνατότητες για τη διαχείριση του ασφαλιστικού του γραφείου.

Συνοπτικά:

Δυνατότητα αποστολής SMS από μια ακόμη εταιρεία (SMSNOW). Εδώ να υπενθυμίσουμε στους χρήστες ότι η δημιουργία γέφυρας με εταιρείες SMS υλοποιείται από εμάς και δεν επιβαρύνεται ο πελάτης με το κόστος υλοποίησης γέφυρας.

 

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για ενημέρωση πελατών σας και επικοινωνία με emails. Πλέον η δυνατότητα αποστολής email σε έναν πελάτη γίνεται αυτόματα πατώντας  την ετικέτα email στην καρτέλα πελάτη.

 

Πέρα από τη δυνατότητα για θέσεις εργασίας read-only, εξελίξαμε τον τρόπο που καθορίζετε τα δικαιώματα για κάθε χρήστη του Insurance Manager. Πιο αναλυτικά,  μπορείτε να καθορίσετε δικαιώματα χρήστη για τη λίστα πράξεων και για την αλλαγή μικτών ασφαλίστρων στη φόρμα συμβολαίων, ενώ στις νέες φόρμες προστέθηκαν δικαιώματα, όπου δεν υπήρχαν .

 

Επιπλέον, μπορείτε να μεταβείτε στη φόρμα ενός συμβολαίου απευθείας και από τη φόρμα Υπολογισμός προμηθειών κάνοντας διπλό κλικ στην εγγραφή.

Στη φόρμα συμβολαίου σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε τον ασφαλειομεσίτη.

 

Τέλος, προστέθηκε η δυνατότητα επαναφοράς της βάσης στους Administrators με δικλίδες ασφαλείας και μήνυμα επιβεβαίωσης επανεγγραφής αρχείου back up.

 

Στην ομάδα του Insurance Manager έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ασφαλιστικό λογισμικό το οποίο καλύπτει τις ανάγκες τόσο μεγάλων ασφαλιστικών πρακτορείων όσο και ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

 

Στην αρχή του έτους κάναμε μία ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς και υποσχεθήκαμε ότι φέτος θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα! Οι αναβαθμίσεις που έρχονται τους επόμενους μήνες θα έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το Insurance Manager  να ξεχωρίσει!

 

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας για την επιλογή τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + two =