Χρήσιμες λειτουργίες Insurance Manager

asfalistiko_logismikoΤο Insurance Manager είναι ένα λογισμικό ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ασφαλιστικά πρακτορεία που προσφέρει στον σύγχρονο ασφαλιστή απεριόριστες δυνατότητες για να γίνεται η δουλειά του πιο απλή και εύκολη.

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε ένα οποιοδήποτε ασφαλιστικό λογισμικό, το Insurance Manager σας προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για πιο αποτελεσματική διαχείριση του ασφαλιστικού σας χαρτοφυλακίου. Μερικές από αυτές:

 

Οριστική Λήξη Συμβολαίων

Με την οριστική λήξη συμβολαίων εμφανίζονται όλα τα συμβόλαια των οποίων έχει παρέλθει η ημερομηνία ανανέωσης βάσει του ειδοποιητηρίου. Όταν έρθει το ειδοποιητήριο για ένα συμβόλαιο, αλλά δεν ανανεωθεί μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία τότε αυτό εμφανίζεται στην καρτέλα οριστική λήξη συμβολαίων. Έτσι έχετε ακόμη πιο ποιοτικό reporting για να μπορείτε να εξάγετε και τα απαραίτητα στατιστικά.

 

Εκτίμηση ρευστότητας

Η Εκτίμηση ρευστότητας είναι μία ακόμη λειτουργία για να δείτε τι έσοδα αναμένονται σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να δείτε πόση αξία εκτιμάται ότι θα έχει η παραγωγή σας και τι εισπράξεις να περιμένετε για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

 

Γεωγραφική κατανομή

Πρόκειται για μια ακόμη λειτουργία εξαιρετικά χρήσιμη για ασφαλιστικά πρακτορεία  με συνεργασίες εκτός νομού ή συνεργασίες σε διαφορετικές πόλεις. Η λειτουργία βρίσκεται στην καρτέλα Τα Εργαλεία μου και σας δείχνει πόσοι και ποιοι είναι οι πελάτες σας σε έναν συγκεκριμένο νομό ή πόλη.

 

Συστάσεις από πελάτη

Με την συγκεκριμένη λειτουργία εμφανίζονται όλα τα συμβόλαια που έχουν έρθει στο γραφείο σας από έναν συγκεκριμένο πελάτη. Γενικά είναι καλό οι πελάτες σας να είναι ομαδοποιημένοι και να γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί που σας συστήνουν για να τους επιβραβεύετε. Στις συστάσεις από πελάτη μπορείτε να βλέπετε πόσα και ποια είναι τα συμβόλαια που σας έχει φέρει ένας πελάτης σας.

 

Επανεκτύπωση αποδείξεων

Με τη λειτουργία αυτή μπορείτε να επανεκτυπώσετε μια απόδειξη αρκεί να γνωρίζετε τη σειρά και τον αριθμό της. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης σας σας ζητήσει επανεκτύπωση της απόδειξης ή για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεστε ένα αντίγραφο, είναι πολύ εύκολο μέσα από τη καρτέλα Τα Εργαλεία μου.

 

Διατηρησιμότητα χαρτοφυλακίου

Μια ακόμη λειτουργία του Insurance Manager είναι η διατηρησιμότητα χαρτοφυλακίου, δηλαδή πόσα συμβόλαια είναι αυτά που ανανεώθηκαν το τρέχον έτος και σύγκριση με τα δύο προηγούμενα έτη. Στην καρτέλα Στατιστικά επιλέγετε Συμβόλαια και μετά Διατηρησιμότητα χαρτοφυλακίου για να εμφανιστούν αναλυτικά ανά ασφαλιστική εταιρεία ή ανά κλάδο ασφάλισης όλα τα συμβόλαια και οι ανανεώσεις τους .

 

Το Insurance Manager έχει αναπτυχθεί με σκοπό να προσφέρει στον χρήστη του ποιοτικό reporting για να μπορεί αξιολογεί τη δουλειά του και να το χρησιμοποιήσει για να εξελιχθεί και να επεκταθεί.

 

Περισσότερες βέλτιστες πρακτικές εδώ!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =