Αναβαθμίσεις Ασφαλιστικού Λογισμικού!

updatesΤο Insurance Manager αναβαθμίζεται συνεχώς για να καλύπτει τις ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε επίπεδο ασφαλιστικού λογισμικού.

Νέες δυνατότητες και βελτιώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πρόγραμμα με τη νέα έκδοση. Αναλυτικά:

Κατά την εκκίνηση του προγράμματος, εμφανίζονται φόρμες με πληροφορίες συμβολαίων ή πελατών. Η φόρμα Ειδοποιητήρια προς λήξη πλέον εμφανίζει τα ειδοποιητήρια προς είσπραξη και τις ανανεώσεις προς λήξη, ώστε ο χρήστης να έχει άμεση πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες συμβολαίων.

Παράλληλα,  κατά την εκκίνηση του Insurance Manager προστέθηκε μία νέα φόρμα, η οποία δείχνει τις τελευταίες κινήσεις συμβολαίων.

Στο Insurance Manager ο διαχειριστής μπορεί να δει μέσα από την καρτέλα Διαχείριση Συστήματος και την επιλογή Log τις κινήσεις ή τις αλλαγές που έγιναν ανά χρήστη και ανά κατηγορία, στη νέα φόρμα εμφανίζονται μόνο οι 100 τελευταίες κινήσεις που αφορούν μόνο συμβόλαια.

 

Σκοπός του Insurance Manager είναι ο ασφαλιστικός σύμβουλος που το χρησιμοποιεί να έχει στα χέρια του ένα εύχρηστο εργαλείο για την καλύτερη διαχείριση του ασφαλιστικού του γραφείου και της παραγωγής του.

 

Μια νέα δυνατότητα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η είσπραξη προκαταβολής από πελάτη. Η προκαταβολή αντιστοιχίζεται στον πελάτη και όχι στο συμβόλαιο. Όταν γίνει η είσπραξη του συμβολαίου, τότε γίνεται μετά από ερώτηση η συγχώνευση προκαταβολής και πληρωμής για την εξόφληση.

 

Τέλος, νέα πεδία, όπως προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού πελάτη και επιπλέον email ασφαλιστικής εταιρείας (με δυνατότητα άμεσης αποστολής), προστέθηκαν στο πρόγραμμα. Τα νέα πεδία που προστίθενται συνεχώς κάνουν το Insurance Manager, εκτός από λογισμικό για τη διαχείριση ενός ασφαλιστικού γραφείου, ένα χρήσιμο εργαλείο marketing και CRM.

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενεργοί χρήστες μπορούν να βλέπουν όλες τις αναβαθμίσεις/διορθώσεις στην καρτέλα Βοήθεια, επιλέγοντας Ιστορικό Εκδόσεων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 12 =