Ανασκόπηση 2015

Asfalistiko LogismikoΤο 2015 υπήρξε για το Insurance Manager μία παραγωγική χρονιά με πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις.

Νέες δυνατότητες, καινούριες φόρμες και νέα πεδία κάνουν το Insurance Manager ένα ασφαλιστικό λογισμικό που ξεχωρίζει.

Οι σημαντικότερες αναβαθμίσεις μας:

 

Νέες φόρμες:

Διαγραφή τρεχουσών ανανεώσεων, όπου μπορείτε με ευέλικτα κριτήρια να επιλέξετε τις ανανεώσεις προς διαγραφή.

Κινήσεις Συμβολαίων, όπου εμφανίζονται, κατά την εκκίνηση του Insurance Manager, οι τελευταίες 100 κινήσεις συμβολαίων.

Διαχείριση Ειδοποιητηρίων, όπου κατά την εκκίνηση του προγράμματος εμφανίζονται τα ειδοποιητήρια προς είσπραξη και οι ανανεώσεις προς λήξη.

Υπενθύμιση λήξης ειδοποιητηρίων, εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του προγράμματος και δείχνει ποια είναι τα ειδοποιητήρια που πρόκειται να λήξουν σε διάστημα 10 ημερών.

Διαγραφή ειδοποιητηρίων, όπου μπορείτε να σβήνετε εντελώς από το σύστημα ειδοποιητήρια ανανεώσεων που έχουν περαστεί από λάθος.

 

 

Νέες δυνατότητες:

Αποστολή και επικοινωνία με emails αυτόματα, πατώντας  την ετικέτα email στην καρτέλα πελάτη.

Στις φόρμες Συμβόλαια, Προτάσεις και Πελάτες, προστέθηκε κουμπί ανανέωσης, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να έχει άμεση εικόνα κάθε αλλαγής που πραγματοποιείται και επηρεάζει μία από τις παραπάνω φόρμες.

Στην εφαρμογή Agent υπάρχει διαθέσιμη έκδοση readonly, η οποία επιτρέπει στους συνεργάτες σας να βλέπουν τη βάση και την δική τους παραγωγή, χωρίς να έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν αλλαγές.

Δικαιώματα χρήστη, όπου κάθε χρήστης μπορεί να έχει περιορισμένα δικαιώματα ή δικαιώματα διαχειριστή για ενέργειες όπως διαγραφή συμβολαίων, αλλαγή μικτών ασφαλίστρων κ.α.

Διαγραφή ειδοποιητηρίων χωρίς να έχουν λήξει από τη φόρμα Οριστική Λήξη Συμβολαίων.

Ανανέωση ειδοποιητηρίων μαζικά και από τη φόρμα Ανανεώσεις Συμβολαίων.

Απενεργοποίηση ασφαλιστικών εταιρειών, πελατών και ασφαλειομεσιτών, ώστε να μην εμφανίζονται στις φόρμες που περιέχουν λίστα τους.

Δυνατότητα απόδοσης προμήθειας ανά κάλυψη πακέτου και σε εισερχόμενες και σε εξερχόμενες προμήθειες. Πιο αναλυτικά, μέχρι τώρα το insurance Manager σας επέτρεπε μία προμήθεια ανά πακέτο καλύψεων, ενώ πλέον έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε διαφορετική προμήθεια (εισερχόμενη και εξερχόμενη) σε κάθε κάλυψη πακέτου.

Στη φόρμα Παραγωγή Γραφείου μπορείτε να βλέπετε τα ετησιοποιημένα καθαρά ασφάλιστρα καθώς και να αναζητάτε αναδρομικά Νέα και Ακυρα συμβόλαια.

Δυνατότητα είσπραξης προκαταβολής από πελάτη. Η προκαταβολή αντιστοιχίζεται στον πελάτη και όχι στο συμβόλαιο. Όταν γίνει η είσπραξη συμβολαίου επιλέγετε τη συγχώνευση προκαταβολής και πληρωμής για την εξόφληση.

 

Νέα πεδία:

Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, Οικογενειακή κατάσταση, ΑΜΚΑ, τραπεζικός λογαριασμός, email (με δυνατότητα άμεσης αποστολής) και Όνομα Πατρός είναι μερικά από τα πεδία που προστέθηκαν στην καρτέλα πελάτη.

Στην φόρμα Συμβολαίων προστέθηκαν τα πεδία τρόποι παράδοσης συμβολαίων και ποσοστό Συμμετοχής. Τα περισσότερα νέα πεδία είναι παραμετροποιήσιμα για να μπορείτε να έχετε οργανωμένη τη βάση δεδομένων σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Τέλος, προσθήκες πεδίων είχαμε σε διάφορους κλάδους. Ενδεικτικά, στον Κλάδο Οχημάτων το πεδίο έδρα, στον Κλάδο Ζωής τα πεδία ποσό Απαλλαγής, Ετήσια/Ανά Πληρωμή Απαλλαγή και στον Κλάδο Πυρός προστέθηκαν τα πεδία  Κεφάλαιο Περιεχομένου και Κεφάλαιο Κτιρίου.

 

 

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την επιλογή τους και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης ασφαλιστικού γραφείου!

 

Καλές γιορτές και ευτυχισμένο 2016!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + twenty =