Διαχείριση Ασφαλειομεσιτών με το Insurance Manager

Κάθε ασφαλιστικό γραφείο επιδιώκει είτε να αυξήσει την παραγωγή του είτε το ύψος της προμήθειας που λαμβάνει. Ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι κάνοντας τις κατάλληλες συνεργασίες με άλλους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ή ασφαλιστικά γραφεία.

 

Το Insurance Manager αναγνωρίζοντας τη σημασία των συνεργατών ενός γραφείου προσφέρει ευέλικτους τρόπους διαχείρισης ασφαλειομεσιτών και προμηθευτών, ώστε να μπορεί ο καθε χρήστης να έχει όλες τις κρίσιμες πληροφορίες και το reporting που χρειάζεται κάθε στιγμή.

 

Καρτέλα Ασφαλειομεσίτη

Καρτέλα Ασφαλειομεσίτη

 

Η φόρμα Ασφαλειομεσίτες διαχειρίζεται τους Ασφαλειομεσίτες με τους οποίους συνεργάζεται ένα ασφαλιστικό Πρακτορείο και η φόρμα Προμηθευτές διαχειρίζεται τους συνεργάτες στους οποίους ένα γραφείο “δίνει” την παραγωγή του από συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείές.

 

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται για τους ασφαλειομεσίτες είναι βασικές για σωστή διαχείριση και reporting, ενώ οι δυνατότητες διαχείρισης προμηθειών είναι απολύτως ευέλικτες.

 

Με το Insurance Manager  μπορεί να οριστεί ενιαία ή διαφορετική ανά κάλυψη προμήθεια στα καθαρά ασφάλιστρα ή να οριστεί η προμήθεια ως ποσοστό της εισερχόμενης. Επιπλέον, η σχέση μεταξύ Ασφαλειομεσιτών για την απόδοση προμηθειών μπορεί να καθοριστεί σε πολλαπλά επίπεδα.

 

Η φόρμα Εξερχόμενες Προμήθειες χρησιμοποιείται για το προσδιορισμό σχεδίων Προμηθειών που αποδίδονται στους Ασφαλειομεσίτες και με βάση αυτά υπολογίζεται αυτόματα η Προμήθεια (εξερχόμενη) που έχουν να λαμβάνουν από το Πρακτορείο.

 

Η σωστή πληροφορία για τις συνεργασίες ενός γραφείου είναι κρίσιμη, αφού αφενός εξοικονομείται χρόνος στην απόδοση προμηθειών στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αφετέρου το γραφείο έχει πραγματική εικόνα του ταμείου του για κάθε συναλλαγή με τρίτους.

 

Σκοπός του Insurance Manager είναι να προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για να διαχειρίζονται και να επεξεργάζονται τα δεδομένα του γραφείου τους.

Η σωστή μηχανοργάνωση αποτελεί το εργαλείο για να γίνει σωστή αξιοποιήση χρόνου, ώστε κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να ασχολείται με τους πελάτες του κι όχι με τη διαχείριση!

 

Περιηγηθείτε στο blog μας για περισσότερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + fifteen =