Συμβουλές για ασφαλιστές – Tι υλικό μπορείτε να ανεβάζετε στις ιστοσελίδες σας

Σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε πόσο χρήσιμο είναι για τον σύγχρονο ασφαλιστή να διατηρεί ενεργή online παρουσία με άρτια ιστοσελίδα (και blog), καθώς και social media επικοινωνία (σελίδες στο Facebook, Twitter κλπ).

Στο εξής θα σας δίνουμε συγκεκριμένα παραδείγματα υλικού που μπορείτε να ανεβάζετε στα online Μέσα που χρησιμοποιείτε προκειμένου να μεγαλώνετε συνεχώς την πελατεία σας.

Ουσιαστικά λοιπόν αυτό που θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου είναι πως ότι ανεβάζετε online θα πρέπει απαραιτήτως να είναι χρήσιμο για αυτόν που θα το διαβάσει.

 

 

Μπορεί, για παράδειγμα, να θέλετε να γράψετε κάτι στο blog σας που να ενδιαφέρει πάρα πολύ εσάς προσωπικά και μερικούς άλλους…αλλά ελάχιστα τους πελάτες σας. Αυτό φυσικά είναι τεράστιο λάθος, αφού αναφερόμαστε σε επαγγελματικό/εταιρικό blog.

 

Δημιουργήστε λοιπόν μια μικρή λίστα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορούν να γίνουν σύντομα άρθρα στο blog ή στο site σας (με έκταση όχι μεγαλύτερη των 250 λέξεων), ενώ παράλληλα μπορούν να φιλοξενηθούν και στις social media σελίδες σας.

 

 

Παράδειγμα: Tips για θέματα υγείας

Αν ανάμεσα στα ασφαλιστικά προϊόντα που παρέχετε είναι και προγράμματα υγείας, τότε είναι πολύ καλή ιδέα να δημιουργείτε online υλικό με θέμα π.χ. τη σωστή διατροφή κλπ.

Επίσης, αν θέλετε να αυξήσετε τον όγκο των αυτοκινήτων που ασφαλίζετε, προσελκύστε επιπλέον πελάτες με ενδιαφέροντα άρθρα με θέμα π.χ. Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση.

 

Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν, αρκεί να θυμάστε πως ότι γράφετε θα πρέπει να είναι πραγματικά χρήσιμο και ενημερωτικό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 9 =