Parenter Insurance Services: “Kαταφέραμε…τα πάντα με το Insurance Manager”

 

 

 

PARENTER INSURANCE SERVICES – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ


“Καταφέραμε…τα πάντα με το Insurance Manager”

 

Η Parenter Insurance Services του κυρίου Παύλου Γεωργιάδη είναι από τα πλέον δραστήρια πρακτορεία της Αττικής (Μόσχα Δημητρίου 33, Μαρούσι, 210 6122540), εξυπηρετώντας παράλληλα και τις περιοχές του Αγρινίου και της Τριπόλεως.

Καλύπτει πολύ μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ολοκληρωμένα πακέτα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, διεκπεραίωση ατυχημάτων και τραπεζικών δανείων αλλά βέβαια και ασφαλίσεις αυτοκινήτων, περιουσίας κλπ.

 

Ανάγκη για μοντέρνες υπηρεσίες

Κοντά λοιπόν στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, ο κ. Γεωργιάδης θέλησε να εξελίξει την εταιρεία αναβαθμίζοντας τα ασφαλιστικά του προίόντα σε νέες κατηγορίες (όπως τα ιατρικά).

Η κίνηση αυτή μεταφράστηκε γρήγορα σε πολύ μεγάλο αριθμό πελατών και πλήθος υπηρεσιών, δηλαδή σε νέες προκλήσεις που έπρεπε να γίνουν διαχειρίσιμες.

«Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσαμε στην αρχή ήταν απλό. Για λίγα προϊόντα και ελεγχόμενο αριθμό πελατών. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να διευρύνουμε τον αριθμό των προϊόντων χρειαζόμασταν κάτι πάρα πολύ δυνατό» τόνισε ο ίδιος.

 

 

Ένας Manager…στα χέρια του manager

Η Parenter λοιπόν είχε άμεση ανάγκη από ένα προγραμμα που θα φρόντιζε πολλές ευαίσθητες πτυχές, όπως την Εικόνα και το Χαρτοφυλάκιο του πελάτη ή τα Συμβόλαια και τη Διαχείρισή τους.

Επίσης, με το «άνοιγμα» που έκανε σε νέα προϊόντα έπρεπε οι άνθρωποί της να ξέρουν ακριβώς αν η «κίνησή» τους θα αποδώσει.

Για να το γνωρίζουν αυτό με ακρίβεια χρειαζόντουσαν έτοιμα και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την παραγωγή, τις προμήθειες, τις εισπράξεις, τις πληρωμές.

Το Insurance Manager έγινε αμέσως το βασικό διαχειριστικό εργαλείο στα χέρια του κυρίου Γεωργιάδη και της ομάδας του, αφού από την 1η μέρα χρήσης του κάλυπτε τις ανάγκες τους και με το παραπάνω.

 

Βελτίωση των παραγωγής κατά 48% μέσα σε 6 μήνες

«Κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι έπρεπε να κινηθούμε δραστικά για να αυξήσουμε την παραγωγή μας, αφού τα νέα μας προίόντα έπρεπε να βρουν φθάσουν άμεσα στους πελάτες…και οι παλιοί τρόποι μας καθυστερούσαν με συνέπεια να βλέπουμε τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει» υπογραμμίζει ο κος. Γεωργιάδης αναφερόμενος στα ποσοστά παραγωγής της εταιρείας του.

Οργανώνοντας το πρακτορείο του με βάση το Insurance Manager δεν άργησε η ώρα που τα στατιστικά μίλησαν από μόνα τους.

Μέσα σε 6 μήνες η Parenter είχε καταφέρει να χρησιμοποιήσει με επιτυχία τα νέα της προϊόντα αυξάνοντας την παραγωγή της κατά 48%.

Ταυτόχρονα, άλλαξαν εντελώς οι διαδικασίες των εισπράξεων και των προμηθειών φέρνοντας σημαντικά κέρδη στην εταιρεία.

 

Eπειδή ο χρόνος είναι χρήμα….

Με δεδομένη την οικονομική συγκυρία της εποχής, εταιρίες σαν την Parenter δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Χρειάζονται «εργαλεία» με ευλιξία και υψηλό βαθμό χρηστικότητας.

Ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται και το Insurance Manager, οι προγραμματιστές του οποίου συνεργάζονται σχεδόν καθημερινά και με την Parenter προσαρμόζοντας συνεχώς το προϊόν τους στις ανάγκες του σύγχρονου ασφαλιστή.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − two =