Δωρεάν ebook «Λύσεις στη Διαχείριση του Ασφαλιστικού Πρακτορείου»

eBook1 Λύσεις στη διαχείριση του ασφαλιστικού πρακτορείουΤο καινούριο Δωρεάν ebook με τίτλο «Λύσεις στη Διαχείριση του Ασφαλιστικου Πρακτορείου» είναι η καλύτερη απόδειξη της προσπάθειας που κάνουμε στο Insurance Manager να έρθουμε όλο και πιο κοντά στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία της ασφαλιστικής αγοράς.

 

Η προσπάθεια αυτή είναι αρκετά μεγάλη και έχει ξεκινήσει έμπρακτα εδώ και αρκετά καιρό, τόσο με τις νέες τεχνικές δυνατότητες του Ιnsurance Manager όσο και με τους νέους τρόπους επικοινωνίας που έχουμε καθιερώσει μέσα από αυτό το blog και τα social media.

 

Μια σειρά από σημαντικές λύσεις απλά γραμμένες

Στο εν λόγω ebook θα δούμε πως πραγματοποιούνται μέσα από αυτό ένα μοντέρνο πρόγραμμα διαχείρισης ασφαλιστικού πρακτορείου απλές πράξεις όπως… π.χ. αλλαγές σε υπάρχοντα συμβόλαια κλπ. Θα δούμε όμως πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν και πράξεις που θεωρούνται περισσότερο σύνθετες και πραγματικά «λύνουν τα χέρια» του χρήστη.

 

Διαβάστε το…μοιραστείτε το και πείτε μας τις εντυπώσεις σας.

 

Καντε ΚΛΙΚ εδώ για να το κατεβάσετε Δωρεάν

 

Όπως έχουμε ξανατονίσει το Insurance Manager έχει σχεδιαστεί μαζί με ασφαλιστικούς συμβούλους, προκειμένου να είναι εύχρηστο και πρακτικό παρέχοντας όλες τις λύσεις που χρειάζεται ο σύγχρονος και απαιτητικός επαγγελματίας, ακόμα και αν αυτός δεν έχει γνώσεις πληροφορικής.

 

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη χρήση του προγράμματος ασφαλιστικού πρακτορείου.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά – Η ομάδα του Insurance Manager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =