Γέφυρες του Insurance Manager

8888

 

Στο Insurance Manager φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς στον τομέα παροχής ασφαλιστικού λογισμικού, ώστε να προσφέρουμε λύσεις για να κάνουμε τη δουλειά του ασφαλιστή απλή και γρήγορη.

 

 

Γι αυτό δημιουργήσαμε Γέφυρες, οι οποίες εξυπηρετούν την αυτόματη εισαγωγή δεδομένων (ασφαλιστικών συμβολαίων και ανανεώσεων) με την χρήση των αρχείων παραγωγής που στέλνουν οι Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Πρακτορείο ή στο γραφείο σας.

 

Η διαδικασία γίνεται πλήρως αυτοματοποιημένα για ασφαλιστικά συμβόλαια για πανω από 30 ασφαλιστικές εταιρείες και ο ασφαλιστής επωφελείται σε μεγάλο βαθμό. Αναλυτικότερα:

 ♦ Εξοικονομείται απίστευτος όγκος δουλείας για το ασφαλιστικό γραφείο σας, αφού θα χρειάζονταν περισσότερες ώρες εργασίας για την εισαγωγή των δεδομένων και ενδεχομένως επιπλέον υπάλληλοι.

♦Η ακρίβεια στο πέρασμα των δεδομένων, όλων των ασφαλιστικών συμβολαίων, των καλύψεων και λοιπών χρηματικών ποσών και πελατών, είναι η βέλτιστη. Όλα τα στοιχεία εισάγονται ακριβώς με τον τρόπο που υπάρχουν στα μηχανογραφικά συστήματα των Ασφαλιστικών Εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται ο κάθε ασφαλιστής και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

♦ Ελαττώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος που ξοδευόταν μέχρι πρωτινός για την ενημέρωση του προγράμματος, δηλαδή για κάθε αλλαγή των ασφαλιστικών συμβολαίων. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στον ασφαλιστή για εξαγωγή ακόμα πιο ποιοτικών Reports.

 

Και το καλύτερο είναι ότι οι γέφυρες προσφέρονται δωρεάν για κάθε χρήστη του Insurance Manager!

 

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε ποιές είναι οι εταιρείες για τις οποίες έχουμε υλοποιήσει γέφυρες

 

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.

Εδώ μπορείτε να δείτε video για το πως γίνεται η αυτόματη εισαγωγή δεδομένων!

 

Στην Insurance Manager φροντίζουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να προσφέρουμε στον ασφαλιστή λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6756079, στο sales@insurancemanager.gr ή απλά πατώντας εδώ για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Insurance Manager.

 

Περιηγηθείτε στο blog  μας για περισσότερα!

 

Δείτε εδώ περισσότερες λειτουργίες του Insurance  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =