Διάκριση για την StartTech Ventures

ebanΤην προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο  Δουβλίνο το 14ο ετήσιο συνέδριο του European Business Angel Network (EBAN), στα πλαίσια του οποίου έγινε και απονομή βραβείων για Business Angels!

 

Η StartTech Ventures, στο οικοσύστημα της οποίας ανήκει και το  Insurance Manager, με χαρά σας ανακοινώνει ότι έλαβε το βραβείο Best European Business Angel Week Initiative!

 

Η StartTech Ventures αποτελεί το πρώτο ελληνικό και επιτυχημένο Business Angel Network, που με κάθε τρόπο προσπαθεί να στηρίξει τα ελληνικά startups!

 

Ως το μοναδικό ελληνικό μέλος του EBAN, διοργανώσαμε δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα events στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2013, υπό την αιγίδα του European Business Angel Week Initiative, με τη συμμετοχή έμπειρων και διεθνώς διακεκριμένων angels, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία και το όραμά τους με την ελληνική startup κοινότητα.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής της StartTech Ventures Δημήτρης Τσίγκος, ενθουσιασμένος για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και με τη διάθεση να κάνουμε ακόμα περισσότερα, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός αναπτυγμένου startup και business angel περιβάλλοντος στην Ελλάδα!

 

H Pakia Software Services (η οποία έχει λανσάρει στην αγορά το Insurance Manager) ανήκει στο επενδυτικό σύστημα της StartTech Ventures και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που δρούμε σε ένα διακεκριμένο και δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον!

 

Περιηγηθείτε στο blog μας για περισσότερα νέα και tips!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =