Γιατί χρειάζεται  ένα ασφαλιστικό λογισμικό;

solutionΗ  απάντηση για εμάς φαίνεται προφανής, ωστόσο υπάρχει μια μερίδα ασφαλιστικών πρακτόρων/διαμεσολαβητών, οι οποίοι ναι μεν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους αλλά δεν έχουν εγκατεστημένο κάποιο λογισμικό διαχείρισης ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου.
Το ερώτημα είναι αν αξίζει ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να επενδύσει στη μηχανογράφηση.
Και η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο ΝΑΙ!
Γιατί; Το ασφαλιστικό περιβάλλον του σήμερα είναι δύσκολο και ένα ασφαλιστικό λογισμικό είναι η λύση σε πολλά προβλήματα!

 

Εδώ είναι οι πιο απλές λειτουργίες που ένα ασφαλιστικό λογισμικό μπορεί να σας προσφέρει:

 

Διαχείριση Χαρτοφυλακίου.  Οι βασικές ανάγκες του γραφείου σας ( διαχείριση πελατών , συμβολαίων, συνεργατών και ασφαλιστικών εταιρειών) γίνονται πιο απλά και πιο εύκολα. Τα συμβόλαιά σας δεν καταχωρούνται με το χέρι, αλλά αυτόματα. Επομένως, κερδίζετε γιατί εξοικονομείτε χρόνο,  ενώ μειώνεται το περιθώριο λάθους.

 

Reports.  Είναι ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός ασφαλιστικού λογισμικού. Ουσιαστικά είναι οι αναφορές που σας δείχνουν:

  • ποιός σας χρωστάει και τι
  • σε ποιον χρωστάτε
  • ποιων πελατών τα συμβόλαια λήγουν
  • πόσοι είναι οι ενεργοί πελάτες σας
  • αναφορές που έχουν να κάνουν με ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες για την εικόνα του γραφείου σας γενικά.

 

Έχοντας σε ελάχιστο χρόνο τόσο ζωτικής σημασίας πληροφορίες μπορείτε να βλέπετε την εικόνα του γραφείου σας ανά πάσα στιγμή και να εξάγετε πληροφορίες σημαντικές για την εργασία σας!

 

Στατιστικά και Σύγκριση παραγωγής. Η δυνατότηνα να μπορείτε να συγκρίνετε την παραγωγή σας σε αφάλιστρα με αυτή προηγούμενων ετών. Αντί να περιμένετε να κλείσει το έτος, γρήγορα και με ένα κλικ βλέπετε την παραγωγή σας σε σχέση με αντίστοιχη χρονική περίοδο περασμένου έτους.

 

Συνολική Εικόνα Πελατών/Προμηθευτών. Μέσα από μερικά κλικ μπορείτε να βλέπετε την εικόνα του κάθε πελάτη σας, τι ασφαλιστικά συμβόλαια έχει, τις ασφαλιστικές καλύψεις, πόσο συνεπής είναι. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τους συνεργάτες σας.

 

Διαχείριση πελατών SMS. Μπορείτε να στέλνετε μαζικά μηνύματα. Πρόκειται να λήξουν συμβόλαια πελατών σας ή είναι κάποια γιορτή. Αυτόματα μπορείτε να στέλνετε ομαδοποιημένα SMS και να έχετε διαχείριση πελατειακών σχέσεων με ελάχιστο κόστος!

 

Νέα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά. Με τις Πράξεις 30 και 31 της Τράπεζας της Ελλάδος απαιτείται μηχανογράφηση και τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου. Με ένα ασφαλιστικό λογισμικό όλα αυτά είναι αυτοματοποιημένα και γίνονται σε ελάχιστο χρόνο.
Η μηχανογράφηση του ασφαλιστικού σας γραφείου μπορεί να έχει πολλά οφέλη. Επενδύστε σε αυτό! Το Insurance Manager καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες και ακόμη περισσότερες.
Δοκιμάστε το δωρεάν!
Περιηγηθείτε στο blog μας για περισσότερα!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + seven =